Detoxifierea mi-a dat o stare psihică mai bună

„La sfatul fiicei mele care lucreaza in farmacie si imi tot spunea ca trebuie sa fac o detoxifiere a organismului, m-am hotarat sa incerc ColonHelp.

Am incercat inainte cure cu ceai verde sau fibre, dar rezultatele se vedeau greu. Plus ca acel gust amar al ceaiului verde nu il puteam tolera. Am fost operata de colecistectomie si in urma operatiei am avut probleme cu ficatul, care era marit si eram suspecta de hepatita. Am inceput tratamentul cu ColonHelp si in urma cu 2 saptamani am facut din nou analizele; colesterolul este scazut, ficatul nu mai este marit si tranzitul s-a reglat complet.

As dori sa mentionez ca starea mea generala este mult mai buna deoarece odata cu rezolvarea problemelor de sanatate, ColonHelp m-a ajutat sa scad in greutate, iar faptul ca organismul s-a detoxifiat mi-a dat o stare psihica mai buna, ma simt mai plina de viata si cu mai multa putere de munca. Nu mai am dureri de oase atat de frecvente si cel mai important, nu am mai folosit picaturi de nas, desi eram dependenta de acestea”, marturiseste doamna Finita Cheles , 47 de ani, din Braila.

Meniu