Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 8: Diana Bulgăreanu

Diana are 19 ani si trei mari slăbiciuni: dulciurile, dulciurile, dulciurile. Nu ţine socoteala cât de multe mănâncă în fiecare zi, dar de la o vreme cântarul avertizează: cod roşu! Cea mai mare suferinta a Dianei este ca s-a ingraşat. Kilogramele au tot sporit, şansele Dianei să se simtă bine în pielea ei au tot scăzut, iar cu oglinda nu este în cele mai bune relaţii.

Am încercat să slăbesc de la 12 ani şi am fost internată la Institutul Parhon. Am stat acolo o săptămână şi am slăbit 4 kilograme. Apoi am ţinut regim o lună si am reuşit să dau jos 12-13 kilograme. Si n-am mai ţinut… M-am văzut slabă şi am început să mănânc. Nu mănânc neapărat că mi-e foame, ci pentru că ma simt bine când mănânc, recunoaşte Diana Bulgăreanu.

Sport şi ColonHelp, aliaţii slăbitului sănătos!

Ca să ştie ce dietă să-i recomande, Cornelia Marin are nevoie de părerea medicilor, aşa că Diana face toate investigaţiile necesare. Se dovedeşte că are capacitate de efort bună, aşa că… undă verde pentru sport! Şi cum nici o cură de slăbire nu este posibilă fără detoxifiere, Diana face cunoştinţă cu fibrele ColonHelp.

Un pic de voinţă face minuni!

Noul stil de viaţă al Dianei include o dietă echilibrată şi mult, mult sport. La sfatul Corneliei Marin, Diana începe să gătească sănătos şi face aprovizionarea din piaţă pentru a nu fi tentată să cumpere multe dulciuri. Cu sportul se înţelege mai greu, dar Stelică nu se lasă aşa uşor înduplecat…

colonhelp, detoxifiere, slăbire
Articolul anterior
Ajutor! Vreau să slăbesc!, Prima TV, 4 aprilie 2013
Articolul următor
Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 9: Alexandra Buică

2 comentarii. Leave new

  • am sa-l ancerc si eu sper sa dea rezultate

  • Baleanu Geta
    6 iunie 2013 9:22 am

    as dorii FFFFFFFFFFFFFFFFF mult sa slabesc ,dar mie ffffffffff greu gatind zilnic ptr 7 pers si tot felul de bunatati

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.