Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 9: Alexandra Buică

Alexandra Buică are 18 ani şi o mare dragoste: cartofii prăjiţi. Când e tristă ia o şaorma, bea o bere şi tristeţea trece. Însă greutatea creşte, creşte, creşte…

Am 92 de kilograme şi am început să mă îngraş în şcoala generală. Mâncam câte o pâine întreagă. În clasa a X-a m-am angajat la un fast food şi în fiecare zi mâncam de acolo, mărturiseşte Alexandra Buică. A avut o tentativă să slăbească, dar totul a ţinut o lună sau două. Acum este tristă că nu îşi găseşte haine pe măsură şi că nu poate purta rochiile sau fustele care îi plac, ba chiar a fost respinsă la interviurile de angajare din cauza kilogramelor în plus.

Kilogramele în plus îţi pot afecta sanătatea

Alexandra este îngrijorată că deja kilogramele în plus i-au afectat sănătatea. Ea face analizele pentru a vedea cum stă de fapt şi, din fericire, pe lângă kilogramele în plus, medicii nu observă alte probleme.

Sfaturile Corneliei Marin pentru Alexandra Buică

Cornelia Marin merge la cumpărături cu Alexandra şi o învaţă să facă alegerile alimentare corecte: orez integral, linte, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui presat la rece, măsline, peşte, seminţe crude, goji, coacăze uscate, curmale, ghimbir, toate acestea vor lua locul alimentelor prăjite şi hipercalorice din dieta Alexandrei Buică.

Ambiţia, ingredientul principal al oricărei diete de slăbire

Alexandra Buică a înţeles că trebuie să schimbe radical stilul de viaţă şi de hrănire şi apelează la ajutorul fibrelor alimentare, pe care le consumă în fiecare dimineaţă. Desigur, la asta se adaugă antrenamentele în compania lui Stelică. Fără fripturi la grătar, fără cartofi prăjiţi, fără băuturi carbogazoase, dar cu salate de crudităţi şi peşte. Alexandra e încântată de cum merge dieta şi ambiţia ei de a slăbi o ajută să facă faţă foarte bine programului de slăbire.

La final, Cornelia Marin este mulţumintă de evoluţia Alexandrei şi este sigură ca aceasta va trece uşor peste orice obstacol în viaţă dacă da dovadă de aceeaşi ambiţie.

colonhelp, detoxifiere, slăbire
Articolul anterior
Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 8: Diana Bulgăreanu
Articolul următor
Alexandru Holban a slăbit 22 kilograme și merge mai departe

2 comentarii. Leave new

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.