Recomand ColonHelp persoanelor care au diverse forme de alergii, eczeme sau psoriazis

Dr. Oana Clatici, medic primar dermato-venerologie, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Colonhelp a fost „dragoste la prima vedere“! Actioneaza dupa un principiu extrem de sanatos – acela de detoxifiant − avand in compozitie tarate de psyllium, seminte de in, chimen, coriandru, oregano, patrunjel si argila. Semintele de in au un continut ridicat in Omega 3 natural.

Acest produs este extrem de usor de administrat, iar efectele benefice sunt garantate! ColonHelp a reprezentat metoda ideala de a reda tenului si parului meu stralucirea, de a-mi recapata tonusul, indepartand orice urma de oboseala! Consumul de lichide pe intreaga perioada a administrarii ColonHelp trebuie sa fie de 1,5-2 litri pe zi si acesta este un castig pentru starea noastra de bine! Pentru ca sunt convinsa de efectele pozitive ale acestui produs, ca medic dermatolog il recomand pentru persoanele care au acnee, seboree sau rozacee, pentru cei cu diverse forme de alergii, eczeme sau psoriazis. O buna functionare a colonului se va repercuta asupra aspectului pielii noastre!

Sanatatea si frumusetea vin cu siguranta din interior, iar pielea este cea care are „memoria“ tuturor actiunilor noastre! Sa ne ajutam pielea sa aiba doar amintiri placute! Aveti incredere in ColonHelp!

Meniu