Primăvara aceasta redescoperă sănătatea! Redescoperă ColonHelp!

Primăvara e modul în care natura ne spune „Să înceapă petrecerea“: flori și zumzet de albine, ciripit de păsărele și jocuri de fluturi! Primăvara este sărbătoarea vieții și a sănătății în același timp. În simbolistica populară, culoarea verde, asociată primăverii, înseamnă speranță și sănătate.
Primăvara aceasta, bucură-te de mai multă sănătate! ColonHelp te ajută să redescoperi bucuria de a fi sănătos!

ColonHelp îți oferă cele mai bune soluții pentru detoxifiere, la cele mai bune prețuri. Campania „Redescoperă bucuria de a fi sănătos“, desfășurată în perioada 1 martie – 31 mai 2013, îți aduce cele mai bune sfaturi pentru sănătate (colonhelp.ro) și produsul ColonHelp la un superpreț: doar 99 lei! Mai mult, dacă nu ai încercat încă produsul, acum îl găsești și la flacon mai mic – 240 g, la un preț excepțional: doar 49 de lei!

Surprizele primăverii de la ColonHelp nu se opresc aici! Rămâi alături de noi pentru a afla noutățile primăverii!

Articolul anterior
Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 5: Familia Năstase
Articolul următor
Ajutor! Vreau să slăbesc!, Prima TV, 14 martie 2013

5 comentarii. Leave new

  • Buna ziua!Eu in fiecare primavara redescopar produsul dumneavoastra, mai ales in perioada postului, ColonHelp este micul meu dejun, il iau cu suc sau ceai.

  • Foarte frumos clipul. am vazut ceva saptamana aceasta si pe protv si acasa tv!

  • Georgiana Moraru
    14 martie 2013 8:45 pm

    Am început să iau Colonhelp şi să fac sport să beau apă.Am slăbit de la 98 kg am ajuns la 90 kg şi mai vreau să slăbesc 15 kg.

  • Buna ziua!Eu am redescoperit produsul ColonHelp si am inceput si prima cura din acest an. Ma simt foarte bine ca intodeauna cu acest produs.

  • In aceasta primavara am descoperit si eu produsul ColonHelp. Dupa o iarna asa lunga pentru prima data am simtit ca organismul meu are nevoie de detoxifiere.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.