ColonHelp a ajutat-o pe Cati Bahaciu să slăbească 18 kilograme în 10 săptămâni!

Ultima actualizare la 22 februarie 2013. Categoria: Ajutor! Vreau să slăbesc!, Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire, Video Mărturii
Acest articol a fost citit de 2419 ori.

„Poftele sunt foarte greu de stăpânit!“, recunoştea Cati Bahaciu. La 26 de ani, Cati avea la începutul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, de la Prima TV, 83 de kilograme, dar şi ambiţia necesară pentru a le da jos!

Eșecurile sentimentale şi glumele celor din jur au făcut-o pe Cati să se închidă în sine și să își piardă încrederea în propriile forțe, iar rușinea, frustrarea, singurătatea erau o povară mai mare decât kilogramele. Cati s-a îngrășat de când a terminat liceul, lipsa de mișcare şi  dieta deyechilibrată fiind factori determinanți.

Cu ajutorul rețetelor Corneliei Marin, Cati redescoperă gustul natural al alimentelor și rezistă pe tot parcursul curei. Înlocuieşte alimentele nesănătoase de dimineţă cu iaurt şi ColonHelp, face sport şi vede cum kilogramele încep să dispară, iar încrederea în sine revine.

„Înainte aveam un program foarte încărcat. Mesele nu erau deloc regulate, consumam alimente cu multe calorii. Efectele negative s-au răsfrânt asupra sănătății. Primul semn a fost o stare de oboseală continuă, tranzit intestinal dat peste cap… ColonHelp te ajută foarte mult și asta prin simplul fapt că îți reglează tranzitul. Am înțeles și eu ce e acela normal, să te duci la toaletă zi de zi sau de două ori pe zi. Cearcănele încep să dispară. Și din zi în zi, când mă uit în oglindă totul e mult mai bine, pentru că sănătatea se vede pe față“, povestește Cati, care a reuşit să dea jos 18 kilograme în doar zece săptămâni!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina