ColonHelp m-a ajutat să îmi recapăt silueta după naștere

Ultima actualizare la 13 decembrie 2013. Categoria: Constipație, Detoxifiere, Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire, tranzit intestinal
Acest articol a fost citit de 1171 ori.

Mă numesc Manole Delia, am 25 de ani, locuiesc în București și sunt mamă a doi copii frumoși (pe primul l-am născut la 21 de ani și pe cel de al doilea la 25).
La prima naștere am fost extrem de stresată, ajunsesem să nu mai dorm noaptea. Am observat că îmi apăruseră niște cearcăne foarte vizibile și aveam fața palidă. Evitam să mă uit în oglindă. La cea de-a doua naștere am avut aceleași probleme. Plus că au apărut și altele (cum ar fi depresia, constipația, durerile mari de stomac). Am ajuns să am fisuri anale și m-am panicat oarecum crezând că nu o să îmi mai revin.
Am născut cel de-al doilea copil în iulie și am început să iau ColonHelp din luna octombrie. Am aflat de produs de la televizor atunci când îmi legănam copilul. Am crezut că poate fi soluția salvatoare a situației în care mă aflam.
Am început cura de ColonHelp cu speranțe mari. Dimineața luam cu o jumătate de oră înainte de micul dejun o linguriță, pe care o puneam într-un castronaș cu iaurt natural. După ce îl luam, consumam o cană mare cu apă. Seara făceam același lucru. După 3-4 zile am crescut doza la 2 lingurițe (2 dimineața și 2 seara). Am încercat să consum pe tot parcursul zilei 1,5 sau chiar 2 litri de apă (am ales sticluțele de 0,5 pentru că mi se părea mult mai comod și mai ușor să le beau – așa consumam 3-4 sticluțe pe zi).
Am ținut cura timp de 2 luni (octombrie – noiembrie) și pot spune că mă declar mulțumită de acest produs. Cred că toate mămicile ar trebui să apeleze la ColonHelp după ce nasc (în caz de nu alăptează sau după ce nu mai alăptează). Cu acest produs pot scăpa de cearcăne, de aspectul obosit, de fața palidă, lipsită de elasticitate și altele.
Pe lângă faptul că am scăpat de aceste probleme, constipația și fisurile mi-au dispărut. Mi-am recăpătat starea de bine și încrederea în mine. Mi-a dat poftă de viață și poate răbdarea necesară să îmi cresc cei doi copilași. Luându-l înainte de masă, ColonHelp m-a ajutat de asemenea să dau jos kilogramele în plus acumulate pe timpul sarcinii (să pot fi liniștită și în privința soțului).
Vreau să vă mulțumesc pentru crearea acestui produs, pentru rezultatele rapide pe care le are și lui Dumnezeu pentru că a dat oameni creativi și inteligenți ca să facă acest produs din plante (100% natural). Mulțumesc, ColonHelp!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina