ColonHelp și dieta l-au ajutat pe soțul meu în lupta cu cancerul

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație, tranzit intestinal
Acest articol a fost citit de 143 ori.

mioara-nica-pozaMa numesc Mioara Nica si sunt din Teleorman. Va scriu in numele sotului meu, Marian Nica (46 de ani), diagnosticat acum cinci luni cu o tumora la amigdala stanga. La aflarea diagnosticului nu stiam ce sa facem, cu ce sa incepem, de unde sa incepem. La serviciu, toti colegii m-au sfatuit sa incepem cu o cura de detoxifiere cu ColonHelp. A inceput in luna mai si spre sfarsitul lunii sotul meu a inceput sa se schimbe treptat.

Am inceput si o dieta alimentara stricta, cu fructe si legume; am exclus carnea de orice fel; am schimbat painea alba cu cea de secara; am inlocuit zaharina cu mierea de albine; fiind la tara avem lactate din belsug si proaspete; am renuntat la bauturile carbogazoase. Incet, incet si in paralel cu tratamentul doctorilor si cu radioterapia, si-a revenit binisor.
A continuat cura cu ColonHelp si in luna iunie. In cea de-a doua luna a inceput sa aiba scaunul foarte inchis la culoare. In luna iulie ni s-au spulberat toate visele, sotul meu a fost disponibilizat si dat in somaj. Cu suma de 470 pe luna nu ne permitem sa mai luam ColonHelp.
In timpul curei incepuse sa i se lumineze fata si ochii ii straluceau a viata, ficatul functiona bine, i s-a redus constipatia si tranzitul intestinal era bun, dormea foarte bine si nu mai era obosit. Acum, cand i-au iesit foarte bune analizele, si-a pus sperante in ColonHelp. Il ajuta foarte bine cu tratamentul.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina