NOU de la Zenyth: ColonHelp Probiotic Forte!

Lipsă de energie, răceli frecvente, imunitate scăzută şi probleme digestive? Multe persoane se confruntă cu aceste simptome, mai ales la început de primăvară! Tocmai de aceea, specialiştii în nutriţie recomandă în această perioadă o cură de detoxifiere.

Un produs 2 în 1: Probiotice și fibre

Zenyth Pharmaceuticals vine în întâmpinarea nevoilor tale cu un produs nou, pe bază de fibre alimentare şi probiotice. Fibrele au un rol important în eliminarea toxinelor, care aduce cu sine refacerea stocului energetic, ameliorarea digestiei şi îmbunătăţirea tranzitului intestinal, în timp ce probioticele ajută la refacerea florei intestinale, susţinând buna funcţionare a sistemului imunitar.

ColonHelp Probiotic Forte, un produs pentru echilibrarea florei intestinale!

ColonHelp Probiotic Forte este o versiune de ColonHelp în care, pe lângă fibrele din semințele de in și psyllium, au fost adăugate inulină (poliglucidă extrasă din cicoare, cu efect prebiotic) și un complex probiotic în concentrație de 3 miliarde de colonii formatoare (CFU)/linguriță dozatoare din 5 tipuri de culturi bacteriene probiotice (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus).

ColonHelp Probiotic Forte este recomandat pentru:
– Refacerea florei intestinale
– Detoxifiere
– Tranzit lent
– Balonări
– Imunitate

Ingrediente 100% naturale!

Pentru echilibrarea florei intestinale, ColonHelp Probiotic Forte conține bacterii cu viabilitate şi biodisponibilitate ridicate, asigurate prin microîncapsularea într-o matrice specială 100% naturală, dublu strat:
– un strat proteic-polipeptidic rezistent la pH-ul acid al stomacului;
– un strat polizaharidic, care conferă stabilitate prin protecția împotriva umezelii și a căldurii.

Astfel, probioticele pot ajunge să colonizeze eficient colonul, fără a fi distruse în timpul parcurgerii tractului digestiv. Ca suport pentru înmulțirea probioticelor în colon, ColonHelp Probiotic Forte vine cu un conținut ridicat de fibre solubile cu efect prebotic (inulina), care împreună cu fibrele insolubile contribuie la evacuarea colesterolului hepatic pe cale biliară.

Ingredientele produsului ColonHelp Probiotic Forte sunt:

 • Seminţe de in pentru stimularea digestiei şi drenarea reziduurilor din colon.
 • Tărâţe de psyllium pentru înlăturarea toxinelor şi scăderea colesterolului.
 • Inulina este o fibră solubilă utilă, printre altele, în reglarea glicemiei.
 • Frunzele de mentă stimulează digestia, au efect antibiotic şi combat greţurile.
 • Fructele de anason stimulează peristaltismul intestinal şi secreţiile digestive şi este tonic nervos.
 • Fructele de chimen pentru eliminarea gazelor intestinale.
 • Fructele de fenicul au proprietăţi antiseptice, antispasmodice şi carminative.
 • Argilă pentru legarea toxinelor şi eliminarea lor.
 • Culturi probiotice 0,75% (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus).

Cum acționează ColonHelp Probiotic Forte?

Produsul ColonHelp Probiotic Forte contribuie la protejarea și refacerea florei intestinale, contribuind astfel la buna funcționare a sistemului imunitar. Probioticele contribuie la reducerea intoleranței la lactoză, la îmbunătățirea absorbției mineralelor, la reducerea simptomelor infecțiilor intestinale și reglarea tranzitului, atât pentru tendința la constipație, cât și pentru tendința la scaune diareice. Datorită mentei, feniculului, anasonului și chimenului, produsul ajută la îmbunătățirea digestiei și la reducerea balonării.

De ce să alegi ColonHelp Probiotic Forte?
• Protejarea şi refacerea florei intestinale
• Menţinerea bunei funcţionări a sistemului imunitar
• Eliminarea toxinelor și resturilor alimentare de pe pereții colonului și ai tubului digestiv
• Reglarea tranzitului intestinal şi normalizarea frecvenţei scaunelor
• Îmbunătățirea digestiei şi reducerea balonărilor
• Reducerea intoleranţei la lactoză

Mod de administrare

Doze uzuale: Copii peste 12 ani și adulți: 1-2 lingurițe dozatoare pe zi (8-16 g); doza maximă: 3 lingurițe pe zi (24 g).

Produsul se administrează în cure de detoxifiere și refacere a florei intestinale, de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Începeți cura cu o linguriță dozatoare pe zi, apoi creșteți treptat consumul până la doza optimă tolerată. Produsul se administrează amestecat cu 200 ml de lactate fermentate (iaurt, sana, lapte bătut) – pentru efecte maxime, iar în lipsa acestora cu apă sau suc de fructe. Nu consumați produsul ca atare, fără lichide, pentru că vă puteți îneca! Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri zilnic.

Acest produs nu creează dependență și poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre în alimentație (4-8 g/zi).

ColonHelp Probiotic Forte este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos! Produsul ColonHelp Probiotic Forte nu este un medicament, de aceea nu poate înlocui medicamentele în bolile cronice. În cazul în care experimentați reacții adverse și considerați că se datorează acestui supliment, încetați administrarea produsului! Nu lăsați acest produs la îndemâna copiilor! Nu depășiți doza maximă recomandată.

ColonHelp Probiotic Forte este un produs original al Zenyth Pharmaceuticals srl, str. Petru Rareș nr. 50A, loc. Bistriţa, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamţ, România, tel. +40233.222.203.

ColonHelp Probiotic Forte este înregistrat și notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, seria AA, nr. 6388/2013.

ColonHelp Probiotic Forte este fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranţă alimentară ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, certificat de organismul german TUV NORD.

Produs disponibil la flacon de 240 g.

, ,
Articolul anterior
NOU de la Zenyth: ColonHelp Detox Forte!
Articolul următor
Antioxidanții și detoxifierea

6 comentarii. Leave new

 • Buna ziua! Sunt interesata de acest produs deoarece am probleme mari cu tranzitul intestinal,balonari de la orice aliment consumat si doresc sa remediez aceste probleme.Intrebarea mea e :daca inca alaptez( am un baietel de 2 luni aproape) pot folosi acest produs? Bebelusul meu are si el probleme cu constipatia,doar daca ii pun supozitor cu glicerina are scaun,ceaiul de musetel nu l ajuta.

 • @Mantia Anca: ColonHelp Probiotic Forte nu este recomandat in sarcina si alaptare. Puteti consuma ColonHelp Junior, reglator intestinal si vitaminizant din fibre si fructe uscate.

 • Acest produs este exact ce imi trebuie mie. In aceasta perioada fac un tratament cu antibiotice pt o infexctie si chiar nu avem nevoie de alte medicamente, deci un produs natural care sa imi protejeze flora intestinala este tot ce avem nevoie.

 • Elena Pradais
  15 aprilie 2013 2:35 pm

  Buna! Locuiesc in Londra si as dori sa stiu cum pot sa fac rost de colon help:) multumes

 • Elena Pradais: Puteti achizitiona produsele folosind acest formular de comanda: http://www.zenyth.com/order/produse.php

 • Sunt foarte multumita de produsul dvs Probiotic. Pot manca orice fara sa ma balonez!! Merci ColonHelp, merci Zenyth!!

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.