Primăvara aceasta redescoperă bucuria de a fi sănătos!

După câteva luni de iarnă cu vreme rece şi mohorâtă şi soare ascuns după nori, a sosit şi primăvara îndelung aşteptată! Primele raze ne readuc zâmbetul pe buze şi ne încarcă brusc cu energie, pentru că nu doar natura răspunde la chemarea întoarcerii la viaţă. Haideți să urmăm cursul naturii și să renaștem o dată cu natura.

Primăvara începe cu… o cură de detoxifiere!

Anotimp al renaşterii şi reînnoirii, primăvara este mereu pretextul perfect pentru un nou început: punem ordine în lucrurile din casă şi în gânduri, ne facem planuri pentru restul anului şi mulţi dintre noi fac şi o curăţenie generală în organism.

Specialiştii în nutriţie recomandă o cură de detoxifiere la schimbarea anotimpurilor. Motivele? Să le luăm pe rând!

Toxinele se acumulează în cantităţi mari în organism peste iarnă din cauza alimentaţiei hipercalorice şi bogate în grăsimi greu de metabolizat. O astfel de dietă poate cauza probleme digestive şi de tranzit intestinal sau poate duce la suprasolicitarea ficatului, organ cu un rol important în procesul de detoxifiere. Şi Anca Pop din judeţul Zalău a avut probleme din cauza unui stil de viaţă nesănătos, cu un regim alimentar dezechilibrat, bogat în grăsimi, în urma căruia a avut colesterolul foarte ridicat şi probleme cu kilogramele în plus. ColonHelp a ajutat-o să revină la un regim alimentar echilibrat, să scape de colesterolul ridicat şi să slăbească. Citeşte toată mărturia!

Toxinele pot cauza probleme ale pielii. Alexandra Bologa a urmat o cură de detoxifiere pentru curăţarea tenului: ColonHelp m-a ajutat să scap de problemele cu tenul şi să ajung la greutatea dorită într-un timp foarte scurt. Intenţionez să reiau cura pentru a mă menţine şi pentru o viaţă mai sănătoasă. Citeşte toată mărturia!

Acumularea toxinelor este susţinută şi de lipsa activităţii fizice, ştiut fiind faptul că iarna devenim mai leneşi şi tindem să ne conservăm energia. Dar lipsa exerciţiului fizic şi o dietă săracă în fibre nu provoacă doar probleme digestive şi de tranzit intestinal, ci permit şi acumularea kilogramelor în exces. Dietele de detoxifiere au devenit populare tocmai pentru că permit recăpătarea siluetei şi refacerea stocului energetic într-un timp scurt! Corina Roman din Târgovişte s-a convins de beneficiile curelor de detoxifiere şi este hotărâtă să reia cura de ColonHelp în această primăvară: Sunt pregătită să arăt tuturor că doar ColonHelp şi puţină atenţie la stilul alimentar pot face minuni! În urma celor două cure am dat jos în total 12 kilograme! Am ţinut două cure a câte trei luni, cu pauze de 4-5 luni între ele şi l-am luat în combinaţie cu apă sau iaurt. Citeşte toată mărturia!

ColonHelp, pentru detoxifiere ca la carte!

De la curele cu sucuri şi până la postul negru, dietele de detoxifiere sunt nenumărate. Unele dintre aceste metode sunt însă extreme şi solicită foarte mult organismul, de aceea trebuie abordate cu grijă maximă. Pentru cei care doresc o detoxifiere blândă şi lipsită de riscuri sunt recomandate dietele pe bază de fibre alimentare. ColonHelp, detoxifiant şi reglator intestinal 100% natural cu fibre din seminţe de in şi tărâțe de psyllium, ajută la eliminarea toxinelor din organism şi la ameliorarea problemelor digestive şi de tranzit intestinal.

Nu uita!
În timpul curei cu fibrele ColonHelp, bea cel puţin 2 litri de apă pe zi! Lichidele sunt indispensabile fibrelor, iar în lipsa lor, acestea nu își fac efectul!

Cu omega 3 scapi de astenie!

Lipsa luminii şi o dietă săracă în vitamine şi minerale duc la epuizarea resurselor organismului şi, pe mulţi dintre noi, primăvara ne găseşte apatici şi fără energie. Prin eliminarea toxinelor din organism, ne recăpătam tonusul şi pregătim terenul pentru refacerea stocului de vitamine şi minerale, ştiut fiind faptul că toxinele împiedică absorbţia acestora de către organism.

Însă ColonHelp mai are un atu: datorită faptului că seminţele de in sunt măcinate, printr-un procedeu special, împreună cu uleiul de in, conţine o cantitate mare de omega 3. Aceşti acizi graşi esenţiali sunt extrem de importanţi, printre altele, pentru păstrarea unui moral ridicat!

Bine de ştiut!
2 linguriţe dozatoare de ColonHelp conţin 1.900 mg omega 3, cantitate ce acoperă necesarul zilnic din aceşti acizi graşi esenţiali!

Beneficiile detoxifierii:

– Reglarea tranzitului intestinal
– Îmbunătăţirea digestiei
– Reducerea balonărilor
– Ameliorarea problemelor pielii
– Recăpătarea strălucirii părului
– Refacerea stocului energetic
– Eliminarea kilogramelor în plus
– Control mai bun al glicemiei şi colesterolului
– Echilibrarea florei intestinale
– Ameliorarea simptomelor de colon iritabil
– Reducerea durerilor de cap

Primăvara aceasta redescoperă bucuria de a fi sănătos! Primăvara aceasta redescoperă ColonHelp! Acum este mai uşor să urmezi o cură de detoxifiere! ColonHelp este disponibil și la flacon de 240 g și costă doar 49 de lei!

detoxifiere
Articolul anterior
Autointoxicarea: recircularea toxinelor neeliminate în organism
Articolul următor
Probioticele în tratamentul infecției cu Helicobacter pylori

5 comentarii. Leave new

  • Am sa tin cont de imaginea cu alimente favorabile detoxifierii atunci cand voi merge la cumparaturi!

  • Si unde pot sa gasesc acest produs,in republica moldova il pot sa gasesc

  • @lena: Va rugam sa trimiteti adresa dvs. din Moldova la info@colonhelp.ro si veti primi toate informatiile de care aveti nevoie.

  • Dureri articulare, somnolenta, ameteli toate acestea au disparut in urma unei cure de 3 luni cu produsul ColonHelp. Am facut cura la recomandarea medicului meu de familie si nu am regretat. Acum ma simt bine si energica. ColonHelp chiar ajuta in detoxifierea organismului.

  • Eu folosesc pentru detoxifiere Colonhelp Detox Forte. Condider ca face detoxifiere mai puternica si mai complexa. Are gust placut si este natural 100%. Este al 2lea flacon pe care il consum si sunt multumita de el.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.