Tranzitul intestinal s-a îmbunătăţit în două săptămâni

babadita-margaretaMa numesc Margareta Babadita si locuiesc in Bucuresti. Sunt una dintre miile de persoane care au beneficiat de promotia sociala din noiembrie 2010, fiind o cititoare fidela a revistei ,,Formula As”. Am trimis comanda cu tichetul de pensie pentru doua cutii cu Colonhelp, produs naturist 100% si imediat ce am primit coletul adus de curier m-am si apucat sa-l folosesc, dupa ce am citit brosura de prezentare.

Administrarea produsului am facut-o cu iaurt, dar vinerea, o zi pe saptamana am luat cu apa plata – zilnic am cautat sa beau peste 1,5 l apa, chiar 2 l apa plata. Detoxifierea a inceput sa se faca mai lent si rezultatele sa apara dupa 10-15 zile cand s-a observat imbunatatirea tranzitului si aveam 2-3 scaune pe zi. Balonarile si refluxul gastric ce s-au declansat in urma decesului sotului meu acum 3 ani si jumatate s-au atenuat. Cu toate neajunsurie si greutatile intampinate, am devenit o persoana parca cu mai multa educatie, folosind mai putine medicamente, cu o alimentatie mai sanatoasa, de aceea m-am hotarat sa comand din nou 3 cutii de ColonHelp, cu atat mai mult cu cat si feciorul meu are nevoie de o detoxifiere din cauza cauza depresiei si a greutatii corporale. Inca o data aduc multumiri firmei Zenyth!

,
Articolul precedent
Am scăpat de constipație cu ajutorul ColonHelp!
Articolul următor
Miraculosul ColonHelp nu are reacţii adverse!

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339